SOCANT ROBIN WILLIAMS a lasat MESAJE prin casa inainte de a se SINUCIDE

Regretatul actor american Robin Williams a lasat mai multe mesaje prin casa inainte de a se sinucide in august 2014, la 63 de ani, scrie luni ziarul spaniol ‘ABC’, citand o stire aparuta in publicatia ‘In Touch’ pe baza declaratiilor facute de o sursa apropiata familiei indragitului artist.

‘A scris pe biletele de hartie. A fost maniera lui de a spune adio, de a lasa un mesaj legat de sinucidere. Spunea discret lumii ca urma sa-i reduca la tacere, o data pentru totdeauna, pe demonii ‘ care nu ii dadeau pace, a sustinut sursa respectiva, referindu-se la biletelele descoperite de cei trei copii ai lui Robin Williams — Zak, Zelda si Cody — in resedinta californiana a acestuia din Tiburon.

CITESTE SI: DEZVALUIRI SOCANTE! LADY GAGA, VIOLATA LA 19 ANI

‘E vremea plecarii’ si ‘M-am saturat de toate’, marturisea artistul. Se pare ca unele dintre mesaje ar fi fost gasite intr-o valiza in care el isi pastra unele din jucariile din copilarie, in care spunea, de exemplu, ca ‘Multe vor veni’.

Zelda Rae Williams, actrita si ea, a refuzat multa vreme sa discute motivele care l-au determinat sa se sinucida pe tatal sau, detinator a mai multe premii de prestigiu, printre care si un Oscar. ‘Cred ca nu are rost. Nu exista motive pentru a intreba de ce, este un fapt implinit’, afirmat ea, intr-un interviu pentru postul de televiziune NBC. Opinand ca ‘nu are sens sa fie invinovatit cineva pentru cele intamplate’, Zelda Williams era de parere ca singura solutie este ‘sa mergi inainte si sa-si traiesti viata’, desi este nevoie de efort pentru a continua dupa un asemenea eveniment tragic.

CITESTE SI: VAN DAMME, PARASIT DE SOTIE! MOTIVUL E SOCANT

Robin Williams a avut o cariera de peste trei decenii. A devenit cunoscut pe plan international mai ales pentru rolul sau din “Good Morning Vietnam” de Barry Levinson in 1987. A cucerit publicul din intreaga lume cu rolul sau de profesor stralucit din “Cercul poetilor disparuti” si in comedii ca “Mrs Doubtfire”. A primit in 1997 premiul Oscar pentru interpretarea din “Good Will Hunting”.

Sursa foto www.agerpres.ro