SOCANT. ROBIN WILLIAMS NU s-a SINUCIS! Ce i s-a intamplat ARTISTULUI

IPOTEZA SOC, MOARTE, ACTOR, ROBIN WILLIAMS, FINALIZARE ANCHETA. JURNALISTI, NATIONAL ENQUIRER, POSESIE, DOVEZI. COMEDIANT, OMORAT, DROGAT, INSCENARE, SPANZURARE

Detalii incredibile ies la suprafata in cazul mortii marelui actor Robin Williams. La 8 luni de la finalizarea anchetei oficiale, jurnalistii de la National Enquirer sustin ca au intrat in posesia unor dovezi conform carora comediantul a fost omorat. Un hot l-ar fi drogat, dupa care i-a inscenat spanzurarea.

La 11 august 2014, o lume intreaga afla cu tristete vestea mortii lui Robin Williams. Starul fusese gasit cu streangul de gat, in casa lui de pe malul Oceanului, din oraselul californian Tiburon. Dupa patru luni de ancheta, politistii au ajuns la concluzia ca marele actor si-ar fi pus streangul de gat. Suferea de depresie, care se agravase dupa ce fusese diagnosticat cu Parkinson, boala cu care se lupta de multi ani, asa ca ar fi decis sa se sinucida. Jurnalistii de la National Enquirer insa au aflat noi detalii in cazul uneia dintre cele mai titrate sinucideri de la Hollywood, dintr- un dosar secret al politiei.

Conform sursei mentionate, un infractor periculos ar fi intrat peste actor in vila, i-ar fi administrat droguri si i-ar fi dat sa bea alcool, punand apoi in scena o sinucidere prin spanzurare. In plus, un expert le-ar fi declarat ziaristilor americani ca medicul legist si politia nu ar fi mers pana la capat cu ancheta, iar motivele nu se cunosc, asa ca, in dosarul sinuciderii, ar fi scapat tocmai aceste detalii.

Sursa www.libertatea.ro