BARBATUL care a fost CALCAT de METROU in statia TITAN a SUPRAVIETUIT. UPDATE

Un tanar de 30 de ani a fost calcat de metrou la statia Titan, el fiind in prezent prins sub garnitura, constient, in timp ce echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti actioneaza pentru descarcerarea sa.

UPDATE 17:57: Barbatul care s-a aruncat joi in fata metroului la statia Titan este in viata, iar un echipaj SMURD il resusciteaza,  a declarat  purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur. Barbatul are 48 de ani, a mai precizat sursa citata.

Dupa ce a fost scos de sub tren, barbatul nu se mai misca, insa medicii au descoperit ca respira si au inceput manevrele de resuscitare.

Din primele cercetari efectuate de Politia Metrou se pare ca barbatul s-a aruncat in fata metroului si nu a fost impins.

Tanarul este prins sub o garnitura de metrou, la statia Titan, pe sensul de mers spre Republica, a declarat  reprezentantul ISU Bucuresti, Adrian Marin.

El este constient, iar echipele de salvatori actioneaza pentru descarcerarea sa. Curentul a fost oprit pe linia respectiva, transmite Mediafax. 

ISU Bucuresti intervine cu un echipaj de descarcerarea si un echipaj SMURD.

CITESTE SI: O FEMEIE a fost LOVITA de METROU in statia POLITEHNICA

Serviciul de Politie Metrou a declanasat o ancheta pentru a afla cum a ajuns barbatul pe linie.