SOCANT! Un barbat a fost INJUNGHIAT de amantul sotiei, chiar IN FATA FETITEI sale de zece ani

Un barbat de 39 de ani din Suceava a ajuns la spital duminica seara dupa ce a fost INJUNGHIAT de amantul soției sale in plina strada, DE FATA CU FETITA LUI, in varsta de doar zece ani.

Cei doi erau despartiti de mai multa vreme, dar barbatul dorea sa se impace cu sotia sa si cand a intalnit-o duminica seara a rugat-o sa se intoarca acasa de dragul fetitei lor, potrivit informatiata.ro. Amantul femeii a devenit insa violent si intre el si victima a izbucnit o cearta. Agresorul a fugit dupa victima si, la un moment dat, a scos din rucsac doua cutite aplicandu-i mai multe lovituri, mai ales in zona pieptului. Barbatul ranit a incercat sa fuga, iar pe o distanta de 50 de metri a lasat o dara de sange pe caldaram.

Totul s-a petrecut sub ochii fetitei de zece ani, care era impreuna cu tatal sau si cu alti doi prieteni ai acestuia, un tanar si o tanara.

Citeste si: MASACRU BUZAU: Un CONDAMNAT pentru FURT si-a UCIS sotia si cei doi copii inainte de a fi INCHIS

Unul dintre prietenii victimei a fost cel care a sunat la 112. Agresorul, impreuna cu amanta, au fugit de la fata locului. Barbatul INJUNGHIAT a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta, care a acordat si primele ingrijiri de urgenta, si transportat in stare grava la Spitalul Judetean Suceava.

Politistii impreuna cu jandarmii au facut cautari si au reusit sa-l gaseasca pe agresor, dar si pe amanta acestuia. Cei doi au fost condusi de oamenii legii la audieri. Agresorul a fost retinut in arestul IPJ Suceava pentru 24 de ore.

Citeste si: Tanar INJUNGHIAT in centrul Capitalei. AGRESORUL este cautat de politisti

Potrivit medicilor, dupa ce ranile i-au fost cusute, injunghiatul este stabil, acesta ramanand internat in Sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean Suceava.

Sursa foto: informatiata.ro