SOCANT! Un barbat a fost lovit cu un LANT de HINGHERI, dupa ce i-a atacat cu o DRUJBA. VIDEO

Un barbat a fost lovit in cap cu un LANT, de mai multi HINGHERI, dupa ce i-a atacat cu o DRUJBA, nemultumit ca ridicau caini fara stapan de pe o strada din Sectorul 2 al Capitalei, potrivit unor surse din Politie.

Incidentul a avut loc pe strada Cercului, dupa ce un barbat angajat sa toaleteze copacii din zona a atacat cu drujba HINGHERII, unul dintre acestia lovindu-l in cap cu un LANT.

Barbatul a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca, cu o plaga la scalp. Medicii i-au suturat rana si apoi l-au lasat sa plece, nefiind necesara internarea acestuia.

Citeste si: Peste 50.000 de MAIDANEZI au fost PRINSI in Bucuresti din septembrie 2013

Ulterior, atat persoana ranita cat si HINGHERII implicati in conflict au mers la Sectia 8 Politie pentru a depune plangere, au precizat sursele citate de Mediafax.

Parchetul s-a autosesizat in cazul hingherilor atacati cu o drujba de un barbat. Totodata, hingherii au depus plangere, potrivit reprezentantior Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA).

“Echipele de hingheri au fost atacate de un barbat, cu o drujba, marti la pranz, in timpul programului, in conditiile in care acestea erau prezente in zona Armeneasca – Mosilor, mai precis pe strada Cercului nr.6, pentru a solutiona o reclamatie a unui cetatean, prin care, in zona fusesera semnalati trei caini, dintre care doi in scara blocului”, a declarat, marti, Razvan Bancescu, coordonator de proiect al ASPA.

Citeste si: IONUT ANGHEL, baiatul ucis de caini, COMEMORAT in Capitala la un an de la moarte

HINGHERII au incercat sa se apere si l-au lovit cu o plasa, nu cu un LANT, pe barbatul care i-a atacat, potrivit lui Bancescu.

Dupa incident, a fost depusa plangere la Sectia 8 de Politie, iar Parchetul s-a autosesizat in acest caz.

“Din pacate cu acest gen de incidente ne-am confruntat pe toata durata desfasurarii proiectului nostru, timp de mai bine de un an. Insa nu intotdeauna am inregistrat incidentele pentru ca cetatenii sa poata vedea cum se lucreaza uneori pentru a rezolva sesizarile si pentru a ne face treaba. De altfel, din inregistrare se vede clar, ca barbatul nu a fost lovit cu un lant in cap, ci cu o plasa, atunci cand angajatii ASPA au incercat sa se apere”, a mai spus Bancescu.

Sursa foto: libertatea.ro