SOCANT: Un barbat din Bacau a murit strivit intre un tir si un microbuz

Un barbat de 58 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un TIR, fiind strivit apoi intre autotren si un microbuz stationat, in timp ce traversa DN 11, in zona localitatii Poiana Sarata din judetul Bacau, pentru a ajunge la locul unui accident produs anterior, relateaza Mediafax. 

Potrivit politistilor din Bacau, un barbat de 58 de ani din Buzau a murit dupa ce a fost lovit de un TIR si apoi strivit intre autotren si un microbuz stationat.

Accidentul a avut loc pe DN 11 Bacau-Brasov, in zona localitatii bacauane Poiana Sarata, in timp ce barbatul traversa soseaua pentru a ajunge la locul unui alt accident, petrecut cu putin timp inainte.

CITESTE SI: UN STUDENT DIN BRASOV A FOST GASIT MORT IN MASINA

Primul accident s-a produs dupa ce microbuzul a derapat pe carosabilul alunecos si a lovit un sofer de 54 de ani din Covasna, aflat langa masina sa, in afara soselei, el suferind o fractura la un picior.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Narcisa Butnaru, in timp ce barbatul de 58 de ani traversa strada, pentru a ajunge la locul primului accident, el a fost lovit de TIR, care a derapat si a ajuns pe contrasens, unde s-a oprit in microbuzul care stationa in afara soselei.

CITESTE SI: O FEMEIE A FOST LOVITA DE METROU IN STATIA POLITEHNICA 

Politistii le-au intocmit dosare penale soferului de microbuz – pentru vatamare corporala din culpa si conducatorului autotrenului, un barbat de 42 de ani din Comanesti, pentru ucidere din culpa.

Barbatul din Covasna, ranit in primul accident, a fost transportat la Spitalul Municipal Onesti pentru acordarea de ingrijiri medicale.