Socant! Un barbat din Brasov si-a ucis iubita pentru ca nu a vrut sa faca sex in trei

Un barbat din Brasov si-a omorat iubita pentru ca nu a vrut sa-i indeplineasca o fantezie sexuala. Individul de 38 de ani s-a infuriat pentru ca prietena lui nu a vrut sa faca sex in trei. A desfigurat-o, a sechestrat-o, iar cand aceasta a ajuns la spital, a fost prea tarziu: ranile au provocat decesul femeii.

Femeia, 37 de ani, a fost batuta cu bestialitate de către concubinul ei, in noaptea de 15 spre 16 iunie, apoi sechestrata in casa, fara sa primeasca ingrijiri medicale. Ghinionista a ajuns prea tarziu la Spitalul Judetean Brasov.

In ultimele ei 48 ore de viata, femeia a trait ingrozita din cauza concubinului agresor. Nici macar nu a putut spune adevarul medicilor. Le-a transmis acestora ca a fost talharita de niste necunoscuti.

In urma anchetei, procurorii au constatat, insa, ca femeia a fost batuta cu pumnii, picioarele, un scaun si un cablu de alimentare calculator pentru motivul ca ar fi refuzat sa intretina relatii sexuale in prezenta unui prieten al agresorului, scrie RTV.

Potrivit raportului de autopsie intocmit de catre Serviciului Judetean de Medicina Legala Brasov, moartea femeii a fost violenta, “fiind cauzata de socul traumatic extern contuziv cu rabdomioliza severa, insuficienta pluriorganica de ileon cu peritonita generalizata care initial a evoluat neasistat medical”.

Agresorul femeii, Stefan Marcel Roger (38 de ani) si sora acestuia au fost retinuti pe data de 19 iunie, pentru 24 de ore, primul pentru omor si lipsire de libertate in mod ilegal, iar sora lui pentru lipsire de libertate. Sora agresorului, de 25 de ani, a fost ulterior eliberata pentru ca a fsot de acord sa colaboreze cu politia.

Initial, ancheta a scos la iveala faptul ca femeia, Irina Bene, ar fi fost batuta din cauza geloziei de concubinul ei cu pumnii, picioarele si un cablu electric, pe data de 14 iunie, in padurea de la Bunloc, din Brasov, dupa care barbatul a suit-o pe un ATV si a dus-o la locuinta comuna de pe strada Carierei, din localitatea Sacele, unde a continuat sa o loveasca cu pumnii, cu picioarele si cu un scaun de bucatarie.

Ulterior, procurorii au aflat ca femeia nu a fost ucisa din gelozie, ci pentru ca ar fi refuzat sa intretina relatii sexuale in trei. Femeia a vrut sa se ducăa la spital şi sa ceara ajutor medical, insa concubinul ei si sora acestuia i-au interzis sa paraseasca locuinţa. Tot barbatul a fortat-o, sub amenintare, sa sustina scenariul cu talharia din parcarea unui hypermarket, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov.

Dupa o lunga ancheta, criminalul a fost trimis in judecata pentru omor calificat si viol.

Sursa foto: realitatea.net