SOCANT! Un COPIL de 11 ani din judetul Vaslui a ajuns in STARE GRAVA la spital dupa ce a fost gasit in COMA ALCOOLICA pe STRADA

Un COPIL de 11 ani din judetul Vaslui a fost transportat in STARE GRAVA la spital, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce a fost gasit in COMA ALCOOLICA intr-o statie de autobuz.

Potrivit reprezentantilor SMURD, baiatul a fost gasit intr-o statie de autobuz din localitatea vasluiana Sauca, el fiind insotit de alti doi copii care au povestit echipajului medical ajuns la fata locului ca prietenul lor a baut tuica la o sarbatoare specifica ajunului Sfantului Andrei.

Citeste si: Un COPIL de cinci ani din Iasi a fost adus in COMA ALCOOLICA la spital

”Starea copilului era extrem de grava, baiatul avand tensiunea foarte scazuta. Pacientul avea si un edem pulmonar toxic, avand in vedere ca a aspirat in plamani din propria voma”, a declarat, duminica, seful SMURD Vaslui, medicul Carmena Piseru, citat de Mediafax.

Citeste si: ARAD: Trei COPII in spital dupa ce au baut TUICA gasita pe strada

COPILUL a fost transportat initial la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Vaslui, iar duminica dimineata a fost transferat la Spitalul de Copii ”Sfanta Maria” Iasi din cauza STARII GRAVE in care se afla.

Sursa foto: bzi.ro