SOCANT! Un cunoscut DJ de la Radio 21 s-a SINUCIS. Motivul este incredibil! FOTO

SOCANT! Un cunoscut DJ de la Radio 21 s-a SINUCIS, dupa ce a fost scos din grila de toamna

Un DJ de la Radio 21 s-a sinucis dintr-un motiv incredibi: a fost scos din grila de toamna. Claudiu Roman, in varsta de numai 34 de ani, lucra ca DJ la Radio 21 si viata lui era radio-ul. Tanarul, care lucrase si la Europa Fm, a decis sa-si ia viata, iar potrivit primelor informatii, gestul sau are la baza o decizie luata de postul de radio la care lucra.

Astfel, Claudiu Roman s-ar fi sinucis dupa ce conducerea de la Radio 21 a decis ca programul sau sa fie scos din grila de toamna, scriu cei de la Wowbiz, in pagina electronica.

“S-a intamplat asta pentru ca oamenii ce conduc radiourile habar nu au ce insemna pentru oameni ce lucreaza in radio niste decizii strambe si injuste! faptul ca de la 1 septembrie nu a mai continuat la 21”, a scris cineva pe contul lui de socializare.

Se pare ca Claudiu nu ar fi fost la prima tentativa de sinucidere. Anul trecut cand a fost din nou dat afara, a avut un accident de masina destul de grav, iar prietenii sustin ca in realitate acesta ar fi vrut sa isi ia viata.

Citeste si: Cinematografia este in DOLIU. A murit un indragit ACTOR al copilariei noastre

Pe Facebook, cei apropiati posteaza mesaje de condoleante si nu le vine sa creada ca prietenul lor a murit. Va prezentam mai jos doar cateva dintre ele.

Alexandru Niculescu: Dumnezeu sa te odihneasca! Astazi este o zi foarte trista, dar si o palma peste ochii celor care nu au inteles inca, ce inseamna sa frangi aripile pasiunii… Sper din suflet ca esti intr-un loc mai bun acum!

Claudiu Mertesz: Un OM sensibil, vesel, sentimental cum rar mai gasesti in ziua de azi. Un mare animator si DJ, nu stiai niciodata daca este trist sau suparat, nimic nu il trada, pentru ca radia de fericire la microfon…iubirea lui, dragostea lui si o mare parte din inima lui…Radioul. Am avut norocul si sansa in viata asta sa te cunosc si ma simt mult mai bogat, din toate punctele de vedere, pentru asta iti multumesc bunul meu prieten. Dumnezeu sa aiba grija de tine, iar familiei tale ii doresc multa sanatate si putere pentru a trece peste aceasta cumpana a vietii.

Citeste si: Un prezentator TV SOCHEAZA: Mai am 6 luni de trait, CANCERUL a recidivat! VIDEO EMOTIONANT

Ramon Cotizo: Te-ai oprit din drum prea devreme prietene:((( Iarta-ne pentru ca nu am stiut sa te tinem alaturi de noi mai mult si pentru ca nu am vorbit cu tine mai mult. Dumnezeu sa te odihneasca!

Vali Ihutiu: Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă a dragului nostru verisor.