SOCANT Un fost membru PDL a fost CONDAMNAT pe VIATA pentru CRIMA

Un fost membru al Partidului Democrat Liberal (PDL) si fost director al  SC Eco Sid Hunedoara, a condamnat la INCHISOARE pe VIATA in IRLANDA pentru OMUCIDERE a declarat recurs fata de sentinta, informeaza hunedoaralibera.ro.

MARIAN MIHALACHE, fost membru PDL Hunedoara si director al SC Eco Sid a fost gasit vinovat de uciderea fostei sale iubite, LOREDANA PRICAJAN, injunghiata MORTAL in ianuarie 2010, intr-o camera de hotel din Dublin.

CITESTE SI: NUTULICA, fiul lui NUTU CAMATARU s-a predat! ION NUTU BALINT era cautat de 5 ani 

MIHALACHE a sustinut tot timpul ca femeia isi luase singura viata, dar raportul medicului legist a contrazis totul, data fiind violenta loviturilor de cutit primite de victima.

Totul a pornit de la o cearta in cuplu petrecuta in luna ianuarie a anului 2010 intr-o camera de hotel din DUBLIN. Cei doi fusesera impreuna, se despartisera, iar barbatul a incercat o reconciliere. LOREDANA PRICAJAN a refuzat. MARIAN MIHALACHE a lovit-o cu un cutit de circa 20 de ori in cap, in gat si pe corp.

CITESTE SI: ROMANI CONDAMNATI in Marea Britanie, dupa ce au furat MONEDE ARUNCATE DE TURISTI la Turnul Londrei 

MARIAN MIHALACHE a pierdut ultima cale de atac, recursul, astfel incat acesta va face INCHISOARE pe VIATA. MIHALACHE se afla la Dublin, dar “are optiunea” sa se transfere in Romania. Potrivit comisarului-sef, adjunct al sefului IPJ Hunedoara, Remus Sabau, MARIAN MIHALACHE poate sa-si ispaseasca pedeapsa in tara, daca doreste.

Sursa foto: realitatea.net