SOCANT UN POLITIST ERA SA FIE DECAPITAT CU COASA

In Romania secolului XXI un POLITIST si-a vazut moartea cu ochii, cand era sa fie DECAPITAT cu COASA de un sofer baut, fara permis si extrem de violent. Politistul a oprit in trafic un cetatean care mergea in zig-zag cu masina prin comuna Smeeni, din judetul Buzau, informeaza postul Romania TV.

POLITISTUL  a constatat ca soferul bause si avea si permisul auto suspendat. Luat la intrebari de politisti, barbatul a fugit cu masina la el acasa. Politistul, insotit de un jandarm, l-a urmarit, insa mare i-a fost surpriza cand a vazut ca barbatul ii astepta cu COASA. Soferul turmentat a sarit cu coasa la politist si a fost pe punctul sa-l DECAPITEZE. A fost salvat de colegul lui jandarm, care a tras mai multe focuri in aer sail sperie pe agresor.

CITESTE SI: OPREA: Peste 36.000 DE POLITISTI, JANDARMI, VAMESI si POMPIERI vor fi in teren de 1 MAI 

Culmea este ca soferul violent a reusit sa fuga si este cautat de politisti chiar si cavourile dintr-un cimitir si la o stana. Vecinii din sat spun ca barbatul este recidivist si cunoscut ca fiind agresiv, asa ca se tem de el si nu vor sa vorbeasca, relateaza Adevarul.

Sursa foto: realitatea.net