SOCANT Un PROFESOR de la SCOALA 164 din CAPITALA, acuzat ca fotografiaza ELEVE de CLASA A IIA in WC-ul institutiei

O comisie de la Inspectoratul Scolar Bucuresti efectueaza o ancheta la Scoala numarul 164 din cartierul bucurestean Drumul Taberei acolo unde un PROFESOR de SPORT este acuzat de mai multi parinti ca vorbeste urat elevilor, fotografiaza elevele de clasa a doua in toalete si da buzna peste aceleasi fetite in vestiarul salii de sport in momentele in care acestea isi schimba uniforma, informeaza postul B1 Tv.

Plangerile parintilor impotriva PROFESORULUI de SPORT de la Scoala numarul 164 a fost depusa la Sectia 22 din Capitala. Ancheta comisiei de la Inspectoratul Scolar Bucuresti se desfasoara in paralel cu cea a oamenilor legii.

Dupa spusele parintilor, unul dintre incidente s-a intamplat in urma cu o saptamana, cand PROFESORUL de SPORT a intrat peste copilele din clasa a II-a in toaleta si le-ar fi fotografiat cu telefonul mobil.

Dascalul neaga incidentul, iar conducerea scolii nu a luat nicio masura. Astfel, parintii au sesizat inspectoratul scolar. si au depus plangere la sectia 22 de Politie. Ei vor sa alerteze si Directia pentru protectia copilului, potrivit TVR 1.

Totodata, directoarea scolii nu a vrut sa discute acest eveniment. Aceasta a transmis ca este prea ocupata pentru a da declaratii. Cazul ar putea ajunge, in functie de incadrarea faptei, si la Brigada de Crima Organizata.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea