SOCANT! Un ROMAN s-a alaturat gruparii teroriste STATUL ISLAMIC. VIDEO

Un roman a plecat sa lupte cot la cot cu teroristii din gruparea Statul Islamic. Dezvaluirea a fost facuta de Teodor Melescanu, care a mentionat ca un roman a plecat catre zonele in care opereaza aceasta grupare, cu dorinta certa de a sustine doctrina islamistilor.

Fostul sef al Serviciului de Informatii Externe (SIE) a declarat, la Europa FM, ca desi este clar ca romanul a plecat din tara, nu se stie cu exactitate unde se afla acesta in prezent.

“A fost la un moment dat un roman la care nu a fost foarte clar daca s-a dus, nu s-a dus, a ajuns pana la urma. Stim ca aplecat din Romania cu intentia sa ajunga, nu stim daca a ajuns, ce a facut, pentru ca nimeni nu poate sa urmareasca foarte bine orice miscare a oricarui cetatean roman, ca suntem prea multi si calatorim foarte mult. Pentru Romania nu este un pericol legat de reintoarcerea unui roman, daca se confirma”, a declarat Melescanu.

Citeste si: STRUCTURA IERARHICA a gruparii STAT ISLAMIC

Intrebat daca autoritatile romane nu ar trebui sa stie daca s-a intors deja in tara, fostul sef SIE a aratat ca “cine trebuie, stie, nu e nicio problema”.

Recent, Romania s-a alaturat coalitiei formate din peste 40 de state care lupta impotriva gruparii Statul Islamic, cea mai periculoasa organizatie terorista din lume, responsabila de masacre in masa.

Citeste si: STAT ISLAMIC: OBAMA este “catarul evreilor” si KERRY un “mosneag necircumcis”. AUDIO