SOCANT: Un student din Brasov a fost gasit MORT in masina

Doliu in randul studentilor din Brasov. Un tanar de numai 19 ani a fost gasit mort in masina sa, intr-o parcare. Corpul studentului nu prezenta urme de violenta, astfel ca anchetatorii informeaza ca, cel mai probabil, a murit in urma unui infarct. 

Comisarul-sef Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Brasov, a declarat, vineri, ca un student de la Universitatea “Transilvania” din Brasov a fost gasit mort, joi, in jurul orei 12.00, de un coleg al sau.

Tanarul de 19 ani se afla in masina sa, pe care o parcase pe Colina Universitatii, iar colegul care l-a gasit a anuntat imediat Politia si Ambulanta prin serviciul de urgenta 112.

CITESTE SI:  O FEMEIE a fost LOVITA de METROU in statia POLITEHNICA 

Nu exista urme de violenta pe corpul lui si nici alte elemente care sa conduca la vreo fapta de natura penala. Cel mai probabil a fost vorba despre un infarct, dar asteptam rezultatul necropsiei care va spune cu exactitate cauza decesului“, a declarat Liviu Naghi.

Tanarul, Serban M., care era cunoscut ca fiind un baiat foarte cuminte si cu rezultate bune la scoala, a terminat anul trecut Colegiul National Unirea si s-a inscris apoi la o facultate din cadrul Universitatii “Transilvania” din Brasov.

El va fi inmormantat sambata, in judetul Arges.

Sursa foto www.anddrei.ro