SOCANT: Un tanar a fost impuscat in cap

Dintr-o simpla joaca sau pur si simplu din cauza unei neatentii, un baiat din Caras-Severin a fost impuscat. O arma s-a descarcat accidental in masina cu care circula victima.

Un tanar din Caras-Severin a fost ranit, sambata, de o arma care s-a descarcat accidental in masina cu care circula victima, alaturi de doi prieteni, in localitatea Obreja, tanarul fiind dus la spital, potrivit Mediafax.

Purtatorul de cuvânt al IPJ Caras-Severin, Ancuta Carbunaru, a declarat ca trei tineri care circulau cu o masina pe raza localitatii Obreja aveau, pe locul din dreapta fata, o arma de vanatoare.

La un moment dat, arma s-a descarcat, un tanar care se afla pe scaunul din spate fiind ranit. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Caras-Severin, tanarul a fost dus la Sectia de Reanimare a Spitalului Municipal din Caransebes.

Din primele cercetari a reiesit ca niciunul din cei trei tineri nu avea permis de port-arma. Ancuta Carbunaru a afirmat ca tinerii, cu varste cuprinse intre 20 si 22 de ani, sunt cercetati, iar declaratiile lor cu privire la motivul pentru care tineau arma in masina sunt, deocamdata, contradictorii.

sursa foto: jurnalul.ro