SOCANT VICTOR CIUTACU, atac VIRULENT la CARMEN IOHANNIS: MARS, BAI IPOCRITILOR!

Jurnalistul VICTOR CIUTACU ii critica dur pe cei care, la cazul senatoarei ”coafor” din PNL, VASILICA MIRON, s-au indignat peste masura, dar uita sa faca acelasi lucru cand ”augusta sotie a Primului Domn”, CARMEN IOHANNIS, isi ”slobozeste” pretentiile, noteaza stiripesurse.ro.

”VASILICA MIRON e o tata parvenita care a vrut sa devina celebra la oras. Dupa ce a bagat-o domnu’ Dan in Parlament si au luat-o liberalii de buna, s-a saturat de penibilitati gen angajarea lui GIGI BECALI, umblatul prin mall cu televiziunea dupa ea si trimis poze asa-zis sexy cu ea prin redactii ca rod al urmaririi constante a paparatoilor care n-ar recunoaste-o pe strada.

CITESTE SI: INCENDIAR ALINA GORGHIU este facuta praf de VICTOR CIUTACU: Erai ca un PUDEL! 

A reusit intr-un final emitand sfanta zicere ca nu-i ajunge indemnizatia de senator nici pentru coafor. Ceea ce a declansat un val de indignare proletara pe fb. Pe buna dreptate, ca doar nu era sa se umfle inaltele constiinte cand augusta sotie a Primului Domn al patriei a slobozit, intre doua concedii, intelepciunea potrivit careia nu se muta-n Bucuresti pana n-or avea si ei un locsor al lor, ca nu incapea trupul sculptural in 2.000 mp construiti si patru hectare de curte la Vila Lac 2. Mars, bai, ipocritilor!”, scrie VICTOR CIUTACU.

CITESTE SI: STENOGRAME SOC NICUSOR CONSTANTINESCU asmutea jurnalistii impotriva DNA. Apare si numele lui VICTOR CIUTACU

Sursa foto: rtv.net