Social-democratul Catalin Marian Radulescu, atac DUR la DNA

Deputatul PSD, Catalin Marian Radulescu, trimis in judecata de DNA, a facut o serie de declaratii incendiare  la adresa procurorilor anticoruptie.

 “Va veni vremea schimbarii si de la Kovesi in jos in Dna vor plati. Vor avea zeci de dosare penale si vor ajunge acolo unde i-au bagat sau au vrut sa bage pe cei nevinovati”, spune acesta pe pagina personala de Facebook.

“Este inadmisibil , s-a ajuns prea departe . Trei pensionari s-au sinucis de frica DNA -ului . Dna si Basescu au creat isterie si frica nationala. Nici pe vremea lui Ceausescu nu exista asemenea frica , ca oamenii sa nu mai vorbeasca la telefon , ca oamenii de afaceri sa se sinucida , ca pensionarii sa se otraveasca de frica , ca elevii si profesorii sa fie terorizati , ca medicii sa fie hartuiti . Oare ce vrea Dna -ul si Basescu ? Sa iasa oamenii in strada ca la Revolutie impotriva fricii si teroarei ? Atentie domnilor de la Dna e prea mult , ati facut mult prea mult rau , milioane de oameni va urasc . Si Doamne Fereste de o scanteie .

Citeste si: CATALIN RADULESCU, deputat PSD, trimis in judecata de DNA pentru DARE de MITA

Nu sunteti inchizitie . Ati terorizat pana si oamenii de la sate la referendum, v-ati jucat pana si cu Dumbezeu , punand oamenii sa jure pe biblie pe capota masinilor . Va veni momentul Decembrie . Si va trebui sa se plateasca pt toate aceste abuzuri si crime . Sustin cu tarie introducerea urgenta a legii raspunderii materiale si penale a procurorilor si judecatorilor . Nu sunteti nici voi mai presus de lege si trebuie sa Raspundeti pt dosarele politice , pt oamenii inchisi politic sau fara probe , pt pensionarii ucisi , pt ca ati ascultat de ordinele unui dictator care v-a spus sa faceti milioane de dosare si sa bagati milioane de oameni in puscarii.

Ati fost complici la aceasta tentativa de genocid . Tara are nevoie de liniste , romanii au nevoie de calm , sa nu se mai teama sa vorbeasca la telefon, sau pe strada . Ati facut destul rau “, continua deputatul PSD.

“Bravo , respect maxim procurorilor antibasisti si antikovesi si antimorar care au avut curaj sa ii infrunte . Rusine procurorilor licu, bica , olaru,bajenaru,scanteie , morar, kovesi. Respect pt procurorii : Ciurea , Nastasiu, Iacobescu si altii . Va veni vremea schimbarii si de la kovesi in jos in Dna vor plati . Vor avea zeci de dosare penale si vor ajunge acolo unde i-au bagat sau au vrut sa bage pe cei nevinovati . Acesti inchizatori.

Domnilor de la Dna Basisti, nu mai sunteti Dumnezei , s-a terminat cu abuzurile voastre de inchizitori . Prea ati facut dosare la comanda fara probe . Asta nu e tara voastra . Veti pleca odata cu Basescu si Udrea insa nu acolo unde doriti . Veti raspunde toti in fata legii unde niciunul dintre voi nu sunteti mai presus . Prea multa durere ati provocat , prea multi oameni s-au sinucis . Si cine sunteti voi ? Cei mai corupti care ati protejat infractorii cei mai mari , pe smecheri , mafia PDL si bercea Mondialul . Voi be dati lectii de justitiari ? Toate abuzurile si crimele voastre se vor intoarce impotriva voastra“, a mai scris deputatul PSD.

Deputatul PSD Catalin Marian Radulescu a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sub control judiciar, pentru savarsirea infractiunilor de efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia si dare de mita.