SOCIALXCHANGE, proiectul initiat de primarul RARES MANESCU, prinde viata de HALLOWEEN

“A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti! Cica a fost odata un dovleac galben-galbior si cam rotunjor, magic-fermecat, gata de pictat! Cu el se mandreau toti copiii din palat, printii si printesele care…”

Pentru a scrie impreuna si restul povestii, primarul RARES MANESCU va invita alaturi de noi in data de 30 octombrie la ora 16.00, la Centrul de Recreere si Dezvoltare Personala ”Conacul Golescu Grant”, pentru a da viata dovlecilor care asteapta cuminti sa fie decorati de mainile pricepute ale celor mici.

CITESTE SI: RARES MANESCU SI PRIMARIA SECTORULUI 6, RECUNOASTERE INTERNATIONALA GRATIE PROGRAMULUI SOCIALXCHANGE

Inscrierile se fac pe adresa de mail palatulcopiilor6@dgaspc6.com, iar pentru a putea lua parte la activitati, cei mici vor cere ajutorul parintilor, deoarece adultii trebuie sa aduca diferite produse alimentare neperisabile (conserve, ulei, orez, zahar etc.) in valoare de minim 50 de lei, care vor ajunge la oamenii nevoiasi din comunitate, prin proiectul SOCIALXCHANGE.

“Am ales dovleacul auriu ca simbol usor de recunoscut al sarbatorii de Halloween, pe care il vom transforma, la finalul zilei, intr-un personaj de basm romanesc. Insa actiunea de vineri nu este doar culturala, ea are un scop mult mai important. Prin accest eveniment caritabil, la care fiecare parinte va contribui cu bunuri neperisabile in valoare de 50 de lei, sustinem implicarea cetatenilor in activitatile magazinului SOCIALXCHANGE, proiectul DGASPC SECTOR 6 care beneficiaza de recunoastere nationala si europeana. Este esential sa pastram viu spiritul de intrajutorare in comunitate si sunt convins ca, prin intermediul acestui eveniment, vom insufla si celor mici bucuria de a-si ajuta aproapele”, a declarat RARES MANESCU, PRIMARUL SECTORULUI 6.

CITESTE SI: RARES MANESCU, PRIMARUL SECTORULUI 6: “SOCIALXCHANGE ESTE APROAPE DE BENEFICIARI SI LA INCEPUT DE AN SCOLAR”

„Principiul care sta la baza infiintarii magazinului SOCIALXCHANGE din Calea Crangasi, nr.3, este foarte simplu si are nevoie doar de ajutorul oamenilor deosebiti care vor si pot dona diferite produse (cu precadere alimente), pentru ca in comunitate exista oameni care nu-si permit sa achizitioneze bunurile de care au nevoie, dar vor sa munceasca pentru ele. SOCIALXCHANGE reduce necesitatea accesarii de servicii sociale, prin oferirea unui loc temporar de munca (in folosul comunitatii) persoanelor care traverseaza o perioada grea din punct de vedere financiar si au domiciliul pe raza SECTORULUI 6.

Atat donatia, cat si munca se transforma in puncte (nu bani), iar cei care acumuleaza puncte, au acces la produsele existente in incinta magazinului SOCIALXCHANGE sau la serviciile pe care le putem oferi prin intermediul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului SECTOR 6  (salinoterapie, animatie, cursuri pentru copii de sah, informatica, dansuri etc)”, a explicat primarul RARES MANESCU.

Sursa foto si text: primarie6