SOFERI ROMANI injunghiati de un turist polonez. Ulterior acesta s-a sinucis

Cei trei soferi romani ai unei firme de transport care efectua o cursa de la Amsterdam la Bucuresti au fost atacati si injunghiati, duminica la pranz, de unul dintre pasagerii din autocar, turistul fiind de origine poloneza, informeaza postul Realitatea Tv.

Ulterior pasagerul polonez, in varsta de aproximativ 30 de ani, a coborat din mijlocul de transport si a luat-o la fuga urmarit de o parte dintre colegii de calatorie. La un moment dat, polonezul s-a oprit si si-a infipt cutitul  in zona pieptului reusind sa se sinucida.

Citeste si: ROMAN mort intr-un accident rutier in Cipru

Evenimentul a avut loc intre orasele Hunedoara si Deva, in zona localitatii Ohaba, cei trei soferi fiind deja preluati si transportati de echipaje SMURD  la Spitalul Judetean din Deva. Acestia sunt stabili din punct de vedere hemodinamic potrivit purtatorului de cuvand al SMURD Deva. In autocar se aflau 18 pasageri plus cei trei soferi.

Potrivit politistilor locali, turistul polonez a fost linistit pe tot parcursul drumului de la Amsterdam pana in Romania si nimic nu prevestea tragedia care a avut loc. Reprezentantii legii au deschis un dosar penal. Echipajul SMURD a incercat sa-l resusciteze pe turistul polonez insa ranile pe care si le-a cauzat i-au fost fatale.

Sursa foto: jurnalul.ro