Șoferi români tâlhăriți în Germania

Câțiva șoferi români de camion au fost jefuiți în Germania. Fapta s-a petrecut în parcarea stației de servicii Siegburg-Ost de pe autostrada A3 în noaptea dintre 4 și 5 decembrie.

Potrivit Ziarulromanesc.de, oamenii susțin că au fost adormiți cu gaz și lăsați fără portofele și telefoane mobile. Un român în vârstă de 31 de ani a povestit că s-a trezit în mijlocul nopții, tușind puternic și era amențit, în cabina sa fiind un miros ciudat. Imediat el și-a dat seama că portofelul și telefoanele mobile i-au fost furate.

El a fost transportat la spital, unde i s-au făcut analize, în timp ce poliția a preluat amprente din interiorul vehicului în încercarea de a descoperi autorul furtului. Autoritățile germane încearcă acum să dea de urma hoților și fac apel la martori să meargă la o secție.

Citește și: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ROMÂNII BLOCAȚI PE AEROPORTUL LUTON DIN LONDRA! ALTE ZBORURI ANULATE LUNI

Un șofer turc în vârstă de 39 de ani a fost și el prădat de hoți. Acesta susține că i s-au furat nu doar banii, ci și pachetele de țigări. Cu o noapte înainte, un șofer moldovean a rămas fără borsetă și telefonul mobil.

Sursa foto: jurnalul