SOFERII bucuresteni, sfatuiti sa EVITE joi mai multe STRAZI pe care se va desfasura un MITING de protest

Soferii bucuresteni sunt sfatuiti sa evite joi mai multe strazi centale pe care se va desfasura un miting de protest organizat de UNITATEA – Sindicatul Liber Metrou, potrivit Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei.

Mitingul de protest se va desfasura intre orele 13.30 si 16.00. Astfel, intre orele 13.30 si 14.00 va avea loc adunarea participantilor in Parcul Garii de Nord. Intre orele 14.00 si 14.30, mitingul de protest se va desfasura la Ministerul Transporturilor, pe aleea centrala din Parcul Garii de Nord.

Intre orele 14.30 si 15.30, participantii la miting se vor deplasa pe banda I pe traseul Piata Garii de Nord – Calea Grivitei – str. Polizu – str. Buzesti – Piata Victoriei.

Intre orele 15.30 si 16.30, mitingul de protest se va desfasura in Piata Victoriei, in spatiul delimitat de Bd. Aviatorilor, Sos. Kiseleff si breteaua de legatura dintre Bd. Iancu de Hunedoara si Sos. Nicolae Titulescu.

Citeste si: RESTRICTII DE CIRCULATIE pe strazi centrale din Bucuresti

Brigada Rutiera va dispune masuri de fluidizare a traficului si de prevenire a accidentelor si solicita conducatorilor de autovehicule sa evite pe cat posibil deplasarea in zona, sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate, sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate si sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de pietoni si sa evite pe timpul deplasarii, manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic.

Citeste si: Restrictii de circulatie in weekend, in Capitala, pe mai multe strazi importante. Vezi rutele ocolitoare

Conducatorii de autovehicule sunt rugati sa evite deplasarea in zona de desfasurare a evenimentului si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021/9544.

Sursa foto: puterea.ro