Soferita beata la volan: Doi oameni raniti si patru masini avariate

O soferita beata crita din orasul Baia Mare a accidentat, joi noapte, doi oameni si a avariat patru autoturisme, inclusiv masina in care se afla, informeaza postul Realitatea Tv. Cele doua victime au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare impreuna cu femeia ametita de bautura, aceasta din urma fiind condusa la sediul institutiei pentru recoltare de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Soferita, care nu avea permis decat de doua saptamani, a pierdut controlul volanului incercand sa fuga de la locul accidentului si, peste 100 de metri, a intrat in alte doua autoturisme parcate pe marginea drumului, transmite sursa citata.

De la spital, soferita de numai 23 de ani a fost dusa la audieri la sectia de politie. Victimele, un barbat si o femeie, se afla acum in afara oricarui pericol.

“Conducatoarea autoturismului Opel a fost testata cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 1,07 mg/l alcool pur in aerul expirat. In cauza cercetarile continua urmand a se lua masurile legale”, a spus Andrei Bonte, agent principal Biroul Rutier Baia Mare.

Soferita beata a ramas acum fara permis si este cercetata pentru conducere sub influenta alcoolului si vatamare corporala din culpa.

Sursa foto: realitatea.net