Soferul care a LOVIT cinci pietoni la Constanta, dus la un spital din Bucuresti

Soferul care a provocat, joi, un ACCIDENT RUTIER in urma caruia un barbat A MURIT, iar alte patru persoane au fost RANITE, dupa ce i s-a facut rau la volan, a fost transferat la Spitalul Universitar din Capitala, pentru tratament de specialitate.

Potrivit politistilor, soferul vinovat, un bucurestean in varsta de 48 de ani, a suferit un infarct in timp ce era la volan, iar din acest motiv a pierdut controlul asupra directiei de mers, masina intrand pe un scuarul aflat la intersectia bulevardului Alexandru Lapusneanu si strada Soveja, unde a ACCIDENTAT cinci persoane, una dintre acestea, un barbat de 49 de ani, MURIND pe loc.

Citeste si: MOTOCICLIST MORT LA SCURT TIMP DUPA CE SARBATORISE ACHIZITIONAREA MOTORULUI

Conducatorul auto a fost resuscitat de doi tineri, un adolescent de 17 ani, voluntar la SMURD in Targu Mures, si un medic rezident din Constanta, iar apoi a fost transportat in stare GRAVA la spital.

“Pacientul a suferit un INFARCT miocardic acut. Dupa ce a fost stabilizat si i-a fost acordat tratament, acesta a fost transferat, joi seara, cu elicopterul SMURD, la Spitalul Universitar din Bucuresti”, a precizat directorul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, Dan Capatana.

La spital au ajuns si cele patru persone RANITE in accident – o tanara de 22 de ani si trei barbati de 18 ani, 28 de ani si 36 de ani, toti RANITI usor.

“Pacientii au ramas internati in spital peste noapte, iar in cursul acestei zile vor fi examinati pentru a se stabili daca pot fi externati”, a mai spus Dan Capatana.

ACCIDENTUL a avut loc joi, in jurul orei 13.30, la intersectia bulevardelor Alexandru Lapusneanu si Soveja, in urma impactului un barbat de 49 de ani PIERZANDU-SI VIATA, alte patru persoane fiind RANITE.

La fata locului s-au deplasat mai multe ambulante si echipaje SMURD, ranitii fiind transportati la spital pentru ingrijiri medicale. De asemenea, la spital a ajuns si soferul vinovat de producerea accidentului, dupa ce a fost RESUSCITAT de cadrele medicale.

Citeste si: TREI ROMANI, INTRE CARE DOI COPII, AU MURIT INTR-UN ACCIDENT RUTIER IN SPANIA

Conform declaratiilor sotiei acestuia, aflata si ea in autoturism, soferului i s-a facut rau in timp ce se deplasa pe bulevardul Soveja si din acest motiv ar fi pierdut controlul directiei. Masina a patruns pe un scuar aflat la intersectia celor doua bulevarde, lovind in plin un grup de pietoni ce asteptau culoarea verde a semaforului pentru a traversa.

Sursa foto: adevarul.ro