Soferul-politist care a condus autocarul mortii in Muntenegru se numeste George Ciobanu

Soferul-politist care a condus autocarul mortii, prabusit intr-o prapastie duminica in Muntenegru, se numeste George Ciobanu si figureaza ca angajat al Politiei Capitalei. Potrivit informatiilor partiale oferite de autoritati, in urma accidentului produs pe o sosea situata la 30 de km de capitala Muntenegrului, Podgorica, George Cojocaru a decedat pe loc, odata cu el murind alti 17 romani nevinovati, care plecasera in vacanta.

Cojocaru detinea carnet de conducere din anul 1989 si era cunoscut ca un bun profesionist. In varsta de 45 de ani, era casatorit si avea o fetita. Agentul de politie era angajat in cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti din aprilie 1991, iar din anul 2000 in structurile de logistica, in functia de conducator auto.

Colegii sai sustin ca politistul George Cojocaru lucra si ca sofer al firmei ce a dus turistii si au precizat ca avea experienta pe vehicule de dimensiuni mari.

Agentul de politie este posesor al permisului de conducere din anul 1989, avand categoriile BE, CE, DE si al atestatului profesional eliberat de ARR Bucuresti la data de 17.03.2012 cu valabilitate pana la data de 16.03.2017, fiind cunoscut ca un bun profesionist.

Politia Capitalei a precizat ca politistul lucra din septembrie 2012 ca sofer la firma Gregory Tour, care a dus turistii in Muntenegru. Totusi, se pare ca nu si-a anuntat superiorii ca mai avea un loc de munca.

Reamintim ca un autocar cu turisti romani s-a rasturnat duminica in jurul orei 18.00, ora Romaniei, intr-o prapastie din Muntenegru, accidentul soldandu-se cu 18 morti si 29 de raniti.