SOFERUL TURC care a accidentat un POLITIST se afla in fata instantei. Cere inlocuirea ARESTULUI PREVENTIV

ATAS ABDULLAH, turcul care a nenorocit pe viata un POLITIST DE LA RUTIERA, a ajuns, astazi, in fata magistratilor de la CURTEA DE APEL BUCURESTI. Trimis dupa gratii imediat dupa ce l-a tarat pe politist pe capota masinii, Atas vrea acum sa-i convinga pe judecatori ca nu reprezinta un pericol public si ca poate fi CERCETAT IN LIBERTATE, informeaza Realitatea.

In data de 02.08.2015 procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul ATAS ABDULLAH, sub aspectul savarsirii infractiunii de TENTATIVA DE OMOR referitoare la infractiunea de ULTRAJ, potrivit site-ului B365. La propunerea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Tribunalul Bucuresti adispus luarea masurii arestarii preventive – in lipsa – a inculpatului ATAS ABDULLAH pe o perioada de 30 de zile, intrucat starea de sanatate a acestuia nu a permis prezenta sa in fata judecatorului de drepturi si libertati, in vederea audierii.

CITESTE SI: CETATEANUL TURC CARE A INTRAT CU MASINA INTR-UN POLITIST A FOST DUS IN ARESTUL POLITIEI CAPITALEI

Concret, incidentul s-a produs duminica, 2 august, in jurul orei 03.30, in zona intersectiei strazii Nicolae Caramfil cu Soseaua Pipera, unde politistul era impreuna cu alti agenti de la Brigada Rutiera a Capitalei, pentru un control in trafic, informeaza Mediafax.

“Politistul i-a facut semn soferului sa opreasca, acesta a incetinit, dar cand a ajuns in dreptul agentului de la rutiera, a ACCELERAT, l-a lovit, acesta a ramas pe capota aproximativ 400 de metri, apoi a cazut pe carosabil”, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau.

Soferul A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI, fiind prins de politisti la aproximativ doi kilometri, in Pipera, judetul Ilfov, dupa ce a lovit un scuar si apoi, din cauza vitezei, a fost proiectat intr-un gard.

CITESTE SI: SPITALUL FLOREASCA: STAREA POLITISTULUI ACCIDENTAT DE UN OM DE AFACERI TURC ESTE IN CONTINUARE DEOSEBIT DE GRAVA

Politistul a fost INTERNAT IN STARE GRAVA, suferind multiple leziuni traumatice grave. Totodata, soferul turc a fost internat in urma leziunilor traumatice suferite, acesta avand o alcoolemie de 1 la mie, ceea ce inseamna aproaape in coma din cauza bauturii.

Politistul ranit are 44 de ani si lucreaza in Politie de 23 de ani, potrivit vicepremierului GABRIEL OPREA, l-a vizitat, la spital, pe politistul ranit de soferul turc. Oprea a adaugat ca politistul a fost premiat anul trecut pentru ca datorita lui au fost descoperiti cei mai multi soferi bauti in trafic.

Sursa foto: click