Software pentru forumuri vBulletin

Desi nu este open source vBulletin este considerat ca fiind unul dintre cele mai populare softuri de forum. Cu toate acestea, daca vreti sa va creati propriul forum, cel mai bine este sa va documentati inainte.

Daca faceti greseala de a alege un software de forum nepotrivit, acest lucru va poate afecta negativ numarul de vizualizari, dar si bugetul. Iata care sunt principalele avantaje ale vBulletin in fata altor produse similare.

1) Este usor de instalat. Instalarea vBulletin este rapida si usoara.

Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa modificati manual fisierul config.php. Prin urmare, va puteti aloca timpul altor aspecte mai relevante pentru membrii si posturile forumului dvs. In cazul in care intampinati probleme, vBulletin ofera servicii excelente de suport tehnic.

2) Are un aspect flexibil vBulletin este similar cu alte platforme open source, in sensul ca aspectul sau este extrem de personalizabil.

Puteti instala cu usurinta orice plugin-uri facute de terti sau mod-uri pe care le doriti, in scopul de a-i imbunatati eficienta si functionalitatea. Majoritatea acestor aplicatii pot fi descarcate gratuit, deoarece au fost dezvoltate de catre comunitatea vBulletin. Astfel, aveti optiunea de va a imbunatati forumul de discutii cu aplicatii pe care membrii comunitatii dvs. le vor aprecia cu siguranta.

3) Este suportat de numerosi furnizori de hosting

Exista multe companii de hosting care ofera suport pentru vBulletin sau care il ofera in pachete specializate. Cu multitudinea de optiuni disponibile, puteti fi sigur ca veti alege una care se va potrivi perfect nevoilor dvs.