Solistul Carla’s Dream a divorțat! Cu cine va ramâne copilul

Solistul trupei Carla’s Dreams a divorţat în secret de soţia cu care are un copil, informează wowbiz.ro. Artistul și partenera lui au decis să pună capăt mariajului, la patru ani după ce aceștia au mai avut o tentativă de separare.

Andrei Ţăruş, solistul trupei Carla’s Dreams, a divorţat de soţie. În România au apărut primele zvonuri despre separarea celor doi în 2013. Atunci soţia lui Ţăruş i-a intentat divorţ, însă cererea a fost retrasă câteva săptămâni mai târziu. Se pare însă că femeia a revenit asupra deciziei şi cei doi au ajuns să divorţeze în mare secret, la Chişinău.

Copilul va rămâne în grija mamei

Andrei Țăruș și Nelea Motricală au divorțat, în mare discreție, la Judecătoria Chișinău. Cei doi nici măcar nu s-au prezentat la instanță, ci și-au trimis avocații. La data respectivă, instanța a admis cererea de desfacere a căsătoriei, eliberându-le un certificat de divorț. Mariajul lor a durat cinci ani, ei căsătorindu-se pe 25 august 2010, în sectorul Rașcani, municipiul Chișinău. În urma căsătoriei a rezultat un copil care a rămas în grija mamei.

Sursa foto: adevarul