Sony lanseaza telefonul Xperia T2 Ultra. FOTO si VIDEO

Sony a anuntat lansarea unui nou terminal, smarphone-ul Xperia T2 Ultra, un telefon cu un design schimbat, usor si subtire.

Sony Xperia T2 Ultra a fost gandit si se doreste sa fie cel mai portabil telefon mobil cu ecran de 6 inci din lume, Sony sperand sa dea lovitura cu acest nou telefon si sa concureze cu marii producatori. Xperia T2 Ultra va fi lansat in doua versiuni, o varianta single SIM si alta dual SIM. Telefonul va avea un ecran de 6 inchi si 720 p, un procesor de 1,4 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon cu 1 GB RAM, o camera foto de 13 MP si o baterie de 3.000 mAH.

Noul smartphone Sony Xperia T2 Ultra va oferi capacitati NFC si LTE si va dispune si de un slot pentru card microSD cu o memorie de pana la 32 GB. Modelul are doar 7,6 milimetri grosime si un design umitor si va folosi sistemul de operare Android.

Xperia T2 Ultra se va lansa initial in China, Orientul Mijlociu, Africa si Asia. Pretul nu este cunoscut deocamdata, dar dupa caracteristicile tehnice care il includ in clasa mid-range, ar putea fi, conform ziare.com, in jurul a 400 de euro.

Sursa foto: coolsmartphone
Sursa video: youtube.com