SONY XPERIA T3, cel mai subtire smartphone de 5.3 inchi. GALERIE FOTO

SONY a prezentat XPERIA T3, “cel mai subtire smartphone de 5.3 inchi”. Noul telefon are o grosime de numai 7 mm si se aseamana foarte mult cu Xperia T2 Ultra, insa este mai compact.

SONY XPERIA T3 are un display Triluminos IPS, cu o rezolutie de 720 pixeli. Carcasa este construita dupa designul OmniBalance, cu o rama metalica in parti, in timp ce spatele este din plastic mat si vine disponibil in trei variante de culori: alb, negru sau mov.

Citeste si: MWC 2014: SONY A LANSAT XPERIA Z2, UN TELEFON CARE FILMEAZA LA 4K. VIDEO

SONY XPERIA T3 are un chipset Snapdragon cu un procesor quad-core Cortex-A7, memorie RAM de 1GB si grafica Adreno 305. Memoria este de 8GB si poate fi extinsa cu un card microSD pana la 32GB.

Telefonul SONY este dotat cu o camera de 8 megapixeli cu senzorul Exmor RS si filmeaza HDR. Cu ajutorul optiunii SteadyShot, fotografiile vor fi clare si precise. Camera frontala a lui XPERIA T3 are 1.1 MP, iar telefonul ruleaza sistemul Android 4.4 KitKat.

Bateria este relativ mica, 2.500mAh, insa promite aproape 13 ore de convorbiri. Sony spune ca XPERIA T3 este cel mai subtire smartphone cu display 5.3 inchi existent pe piata.

HTC ONE E8. CUM ARATA SI CE STIE SA FACA VARIANTA DE PLASTIC A LUI M8

Sursa foto: thenextweb.com, gadgetshow.channel5.com, mashable.com