SORANA CARSTEA eliminata din sferturi dupa un parcurs admirabil la turneul de la MADRID

SORANA CARSTEA a incheiat un parcurs admirabil in turneul WTA Premier Mandatory de la MADRID, fiind eliminata in sferturile de finala de slovaca DOMINIKA CIBULKOVA. Avand in fata o jucatoare ce a luptat pentru fiecare minge si pentru fiecare metru, SORANA CARSTEA a cedat in trei seturi, scor 6-4, 3-6, 3-6, informeaza Ziare.

SORANA CARSTEA a inceput bine meciul si a avut cateva lovituri incredibile, castigand primul set controlat in totalitate cu 6-4. “Amazing, amazing, amazing” – a fost expresia repetata cel mai des de comentatorii americani de la Tennis TV despre SORANA CARSTEA pe parcursul primului set.

CITESTE SI: SIMONA HALEP A CASTIGAT DUELUL ROMANESC CU IRINA BEGU DE LA MADRID. DECLARATIE HALEP. UPDATE

Setul secund a fost mult mai echilibrat, cele doua jucatoare mergand cap la cap pana la 4-3, cand DOMINIKA CIBULKOVA a reusit un break si s-a distantat decisiv pentru a trimite meciul in decisiv.

Ultimul set a inceput spectaculos, cu trei break-uri, unul pentru SORANA CARSTEA si doua pentru DOMINIKA CIBULKOVA. Sorana a parut ca a cedat insa din punct de vedere emotional si fizic si nu a mai avut agresivitatea necesara pentru a castiga partida.

SORANA CARSTEA ramane insa cu un parcurs admirabil, ce o va retrimite in top 100 mondial de saptamana viitoare. De asemenea, SORANA CARSTEA a incasat si un cec de peste 130 de mii de dolari – cel mai mare premiu pentru ea din ultimii doi ani, noteaza sursa citata.

Sursa foto: sport