Sore Mihalache n-are complexe din cauza cosurilor

Sore Mihalache a devenit o vedeta de cand colaboreaza cu Smiley. Si cum orice persoana publica se respecta din toate punctele de vedere, Sore trebuie sa aiba mereu grija de felul cum arata si cum se expune. Din pacate pentru cantareata, acneea nu-i da pace!

Sore, preferata si, dupa unele zvonuri, iubita lui Smiley, are 24 ani, dar intampina problemele  unei fete de 14-15 ani. Cosurile i-au invadat fata blondei. Mai nou, Sore urmeaza un tratament in care isi pune mari sperante.

Chiar daca acneea e oarecum rusinoasa la 24 ani, Sore nu are niciun complex. Joi seara, la Sibiu, la Gala Media Music Awards, blonda a aparut si a concertat alaturi de colegii ei de la LaLa Band, fara sa se fereasca sau sa ii evite pe cei din jur. Mai mult, cantareata a acceptat sa vorbeasca despre cauza bolii.

“Eu nu mai sunt adolescenta de ceva ani. Am 24 de ani, deci nu mai am probleme de pubertate, asa cum s-a scris. Sunt niste probleme luate pe calea machiajului, niste infectii micute care se vindeca. Sunt sub tratament, in curand o sa fiu asa cum ma stiti. Partea buna este ca eu nu sunt complexata pe tema asta. Adica orice mi se intampla, accept. Imi accept lucrurile. Am o problema… Asa, si? Care e problema? Eu sunt aceeasi persoana”,  a declarat Sore pentru wowbiz.ro.

Preferata lui Smiley a mai spus ca iritatia si cosurile i-au aparut dupa filmarile celui mai recent videoclip al sau, in care a intrat in pielea a patru personaje, ea fiind machiat de zeci de ori intr-o singura zi.

Surse foto: ele.ro, wowbiz.ro