Sore si Dark, 10 pe linie la Dansez Pentru Tine. FOTO in articol

Dansez Pentru Tine: In editia trecuta, Sore si Dark au avut 10 pe linie si, iata, si de aceasta data au obtinut cea mai mare nota de la fiecare membru al juriului. Perechea clasata saptamana aceasta pentru a treia oara pe locul intai a obtinut 10 pe linie, iar Mihai Petre i-a felicitat pentru dansul impresionant.

Sore si Dark au dansat lyrical si au facut-o foarte bine. Desi au suferit cateva accidentari la antrenamente, coregraful i-a ajutat sa depaseasca momentele grele si sa fie perfecti pe scena Dansez Pentru Tine.

Dansul executat de Sore si Dark a fost emotionant. Mihai Petre a marturisit, la final, ca i-a placut foarte mult, mai ales pentru ca au reusit sa povesteasca cu corpul, folosindu-se de muzica.

Si ceilalti membri ai juriului au apreciat dansul lor, iata ce au declarat.

Emilia: Un dans foarte greu, a fost o reala performanta. Extraordinar. 10.

Mihai: Mi-a placut foarte mult dansul. Ati povestit foarte bine, e important ca in lyrical sa povestiti cu corpul. Sa folositi textul, muzica, le-ati folosit intr-un mod foarte bun. Mainile tale aveau o energie pana in varful degetelor. M-au impresionat schimbarile de dinamica pe care le-ati folosit. A fost un dans foarte bun care merita 10.
Beatrice: Va felicit pe voi si pe Bogdan, muzica foarte bine aleasa. A fost ca un mic spectacol, o poveste foarte frumoasa. 10.
Edi: Felicitari pentru Bogdan, a coregrafiat foarte frumos. Metaforic, foarte frumos v-ati exprimat, am simtit foarte bine tot ce mi-ati spus. Nota 10. Aveti un control foarte bun al corpului.
Elwira: Un dans foarte sensibil, a transmis foarte bun. Mi-a placut foarte mult, imi place ca sunteti o pereche atenta la detalii. Nota 10.