Sorin Alexandrescu a facut plangere penala impotriva lui Ioan Bendei

Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a facut plangere penala, luni, impotriva lui Ioan Bendei, administratorul RCS&RDS, pe care il acuza ca a folosit acte false.

Sorin Alexandrescu a depus plangerea penala la Parchetul Judecatoriei Sectorului 5, document prin intermediul caruia il acuza pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei de “denunt calomnios simplu, dar si cu consecinte deosebit de grave”.

Avocatul lui Sorin Alexandrescu, Gheorghita Mateut, a precizat ca argumentele plangerii penale formulate de Sorin Alexandrescu sunt acelea ca Ioan Bendei, martor denuntator in dosarul in care directorul general al Antena TV Group este acuzat de santaj, ar fi folosit “date eronate si mincinoase” in denuntul sau, fapte dovedite inclusiv de acte ale procurorilor sau ale instantei.

Mateut a mai spus ca rezolutia de incepere a urmaririi penale din 19 aprilie emisa pe numele clientului sau in baza denuntului facut de Bendei la aceeasi data ar fi fost infirmata de catre un procuror ierarhic superior din DNA in 10 mai.