Sorin Alexandrescu a fost eliberat si va fi cercetat in libertate

Seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost eliberat si urmeaza a fi cercetat in libertate, a decis, joi, Tribunalul Bucuresti.

Reamintim ca Sorin Alexandrescu este acuzat de procurorii DNA de santajarea unui administrator al RCS&RDS. Conform deciziei date de Tribunalul Bucuresti, seful Antena Group are interdictia de a parasi tara.

In cadrul audierilor de astazi, Sorin Alexandrescu a declarat ca nu intelege de ce este un pericol public, in conditiile in care instanta nu detine nicio dovada ca ar fi existat o colaborare intre el si Intact Publishing.

“Nu inteleg de ce sunt un pericol public. Nu exista nicio dovada ca intre mine si Intact Publishing a existat o colaborare. Aproape 17 ani de zile am fost in conducerea unor companii nationale si internationale, cu operatiuni complicate si niciodata nu mi s-a adus vreo acuzatie”, a spus Alexandrescu.

In timpul procesului, Sorin Alexandrescu a recunoscut ca documentul semnat intre RDS/RCS si Bodu SRL (companie care ii apartine fiului lui Dumitru Dragomir) i-a fost dat de o persoana anonima.

Potrivit DNA, directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este urmarit penal pentru santaj si a primit un mandat de arestare pentru 29 de zile, dupa ce, in perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, l-ar fi constrans pe administratorul RCS&RDS sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de seful Antena. In caz contrar, Alexandrescu l-ar fi amenintat ca va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru reprezentantul companiei de cablu.

Foto: paginademedia.ro