SORIN FRUNZAVERDE a ramas fara functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin

sorin-frunzaverde

SORIN FRUNZAVERDE a ramas fara functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin. Ordinul a fost semnat vineri de prefectul Florenta Albu, potrivit Expressdebanat.

Desi a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare intr-un dosar in care este acuzat de folosire a influentei in vederea obtinerii unui folos necuvenit, nu DNA este motivul demiterii lui SORIN FRUNZAVERDE. Decizia prefectului vine in urma raportului facut de secretarul judetului, Darian Ciobanu, care a confirmat ca SORIN FRUNZAVERDE absenteaza de mai bine de sase luni de la sedintele Consiliului Judetean din cauza unei boli grave (acesta a fost operat de cancer, anul trecut). Legea prevede ca in acest caz mandatul sa inceteze de drept.

CITESTE SI: SORIN FRUNZAVERDE, CONDAMNAT LA DOI ANI DE INCHISOARE CU SUSPENDARE

“Doamna Florenta Albu, prefectul judetului Caras-Severin, a semnat inca de vineri ordinul de incetare a mandatului presedintelui Consiliului Judetean”, a confirmat Mihaela Badea, reprezentantul Prefecturii, pentru Expressdebanat. Presedintele interimar al Consiliului Judetean se va alege din randul consilierilor judeteni.

Sursa foto: gandul