SORIN FRUNZAVERDE, URMARIT PENAL pentru SANTAJ si plasat sub CONTROL JUDICIAR. UPDATE

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin SORIN FRUNZAVERDE s-a prezentat, vineri, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru a fi audiat de procurori si a-i fi aduse la cunostinta ACUZATIILE. Joi, procurorii anticoruptie au efectuat o serie de PERCHEZITII la sediul CJ Caras-Severin, dar si la domiciliul lui SORIN FRUNZAVERDE.

UPDATE 15.15: Potrivit unor surse judiciare, SORIN FRUNZAVERDE este URMARIT PENAL pentru SANTAJ si INSTIGARE la SANTAJ si FOLOSIREA INFLUENTEI si a fost plasat sub CONTROL JUDICIAR!

UPDATE 15.00: SORIN FRUNZAVERDE, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, a plecat de la sediul DNA din Capitala dupa mai bine de patru ore de discutii cu procurorii anticoruptie. La fel ca si in momentul intrarii in sediul institutiei amintite, FRUNZAVERDE a refuzat sa ofere orice fel de declaratii jurnalistilor prezenti. In aceste momente este asteptat un comunicat oficial al procurorilor care sa faca lumina asupra situatiei in care se afla liderul liberal.

SORIN FRUNZAVERDE a revenit in tara in cursul noptii si, astazi, la ora 11 s-a prezentat la DNA impreuna cu avocatul sau. Liderul liberal a refuzat sa faca declaratii inainte sa intre in sediul DNA.

In curs de actualizare.

Sursa foto: realitatea.net