SORIN FRUNZAVERDE (PNL): Eu am creat Partidul Popularilor Europeni in ROMANIA

sorin-frunzaverde

Marele PNL, membru al Partidului Popularilor Europeni (PPE), este concretizarea unui plan de 10 ani, sustine vicepresedintele liberal SORIN FRUNZAVERDE. Deranjat de eticheta de tradator – dupa ce a trecut de la PDL la PNL, presedintele CJ Caras-Severin da o replica prin care isi asuma aderarea a doua partide din Romania la familia popularilor europeni, informeaza argument-cs.ro.

“Nimeni nu intelege ca, de fapt, eu am creat Partidul Popularilor Europeni (PPE) in Romania. Dreapta aceasta romana, moderna, afiliata unui partid paneuropean a fost creata de SORIN FRUNZAVERDE. In aceasta dreapta europeana moderna, in acest moment, se afla si Partidul National Liberal (PNL) vechi si Partidul Democrat Liberal (PDL). Practic Partidul Democrat Liberal (PDL) nu mai exista, suntem toti Partidul National Liberal (PNL). Unde apare nuanta de tradare?

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Intre Predoiu si Frunzaverde NU ESTE niciun conflict 

Niciunde! Presedintele KLAUS IOHANNIS a castigat cu 5 procente mai mult, in primul tur, decat la nivel national, si a castigat alegerile in turul doi, in Caras-Severin. Efectiv, constructia mea politica i-a luat pe toti camarazii mei politici si i-a dus in dreapta politica. Sa nu uitam ca in 2005, cand am inceput acest demers, Partidul Democrat (PD) era membru al Internationalei Socialiste, eu i-am dus in PPE. In 2014, in septembrie, cand am hotarat ca PNL-ul intra in PPE, PNL-ul era membru in ALDE, o grupare politica relativ nesemnificativa in Parlamentul European (PE). Aceste doua grupari au fost aduse in Partidul Popularilor Europeni (PPE) prin demersul meu, in principal”, a declarat SORIN FRUNZAVERDE pentru sursa citata.

CITESTE SI: SORIN FRUNZAVERDE: Fuziunea PNL-PDL este CEL MAI IMPORTANT moment politic pre-electoral 

Sursa foto: adevarul.ro