SORIN FRUNZAVERDE, prima REACTIE dupa PERCHEZITIILE de la sediul CJ CARAS-SEVERIN

sorin-frunzaverde

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) CARAS SEVERIN, SORIN FRUNZAVERDE, a declarat joi, la finalizarea PERCHEZITIILOR care au avut loc la sediul CJ, ca nu se poate vorbi de presiuni pe care le-ar fi exercitat asupra primarilor in timpul campaniei prezidentiale.

„Nu inteleg ce puteam face penal la alegeri. Cum puteam eu sa influentez voturi? Cat despre presiuni asupra primarilor, despre ce presiuni vorbim? Cum puteam eu sa ii presez? Dandu-le fonduri? Ce fonduri, din moment ce Consiliul Judetean nu mai imparte bani la primarii? La primul tur, am fost suspectat ca nu am facut campanie, acum se spune ca am facut campanie nu stiu cum… Au plecat de la PNL la PSD 20 de primari. Deci ce presiuni puteam face eu? Am facut o campanie normala, la fel ca intotdeauna”, a afirmat SORIN FRUNZAVERDE

CITESTE SI: PERCHEZITII DNA la CJ CARAS SEVERIN. SORIN FRUNZAVERDE este vizat de procurori 

Joi, la sediul CJ CaARAS-SEVERIN, la domiciliul presedintelui acestei institutii, SORIN FRUNZAVERDE, si la sediul Camerei de Comert Caras-Severin au avut loc PERCHEZITII ale procurorilor DNA, intr-o ancheta ce vizeaza nereguli privind desfasurarea turului al doilea al alegerilor prezidentiale din toamna anului trecut.

Sursa foto: realitatea.net