Luptatorul K1 Florin Ilie a batut un politist de la Rutiera

Luptatorul K1, Florin Ilie, a fost saltat in trafic cu focuri de arma, dupa ce a refuzat sa opreasca la filtrul politistilor. Politistii au incercat sa-l retina, insa sportivul a sarit la bataie, iar mai apoi si- abandonat masina si a incercat sa scape de oamenii legii pe jos.

Unul dintre politisti a tras un foc de avertisment pentru a-l putea opri pe Florin Ilie. De precizat ca luptatorul K1 are deja o condamnare de 3 ani de inchisoare cu suspendare, acordata in 2012, pentru vatamare corporala grava.

Citeste si: Un cunoscut om de afaceri din Timisoara s-a sinucis

Potrivit presei locale, incidentul s-a petrecut in zona Calea Girocului din Timisoara, dupa ce politistii de la Rutiera au tras pe dreapta autoturismul condus de Florin Ilie. Luptator K1 a incercat sa fuga de politisti pe jos, insa acestia au pornit in urmarirea lui. In momentul in care s-ar fi intors, l-a lovit pe unul dintre politistii aflati in urmarirea sa. Colegul politistului lovit a scos imediat arma si a tras un foc de avertisment in aer. Florin Ilie a fost prins si va fi condus la audieri.

Florin Ilie a fost condus la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, fiind acuzat de ultraj. Politistul pe care l-a lovit a fost dus la Spitalul Judetean din Timisoara pentru investigatii medicale.