SORIN OPRESCU a ajuns, din nou, la SPITAL

SORIN OPRESCU, primarul suspendat al Capitalei, a fost transportat din nou marti dimineata la SPITAL, dupa ce luni seara a acuzat probleme de sanatate care au necesitat un consult de specialitate. SORIN OPRESCU se afla in AREST PREVENTIV pentru LUARE de MITA pentru 30 de zile.

Luni seara, edilul SORIN OPRESCU a ajuns la Spitalul Sf. Ioan, unde a fost vazut de medici circa o ora. Marti dimineata, SORIN OPRESCU a fost transportat cu masina arestului din nou la SPITAL, pentru INVESTIGATII AMANUNTITE. Cel mai probabil, SORIN OPRESCU a fost vazut de data aceasta de medicul sau curant, care luni seara nu mai era la lucru, informeaza postul Realitatea TV. De asemenea, i se va face un set complet de analize medicale.

CITESTE SI: SORIN OPRESCU, READUS IN ARESTUL CAPITALEI DUPA CE A FOST TRANSPORTAT DE URGENTA LA SPITAL. UPDATE

SORIN OPRESCU sufera de mai multe afectiuni, printre care si diabet. Conform sursei citate, nu a fost vorba despre o situatie de urgenta, primarul suspendat al Capitalei, SORIN OPRESCU, nefiind transportat cu ambulanta la spital, ci cu masina Arestului, pentru ca starea sa este stabila.

CITESTE SI: RARES BOGDAN SI COZMIN GUSA L-AR FI AVERTIZAT PE OPRESCU CA URMEAZA SA FIE RIDICAT DE DNA. REACTIA JURNALISTULUI. UPDATE

Sursa foto: realitatea