SORIN OPRESCU a transmis primul mesaj din PUSCARIE: Nu sunt un DERBEDEU

Primarul general SORIN OPRESCU, care se afla in arest preventiv, a transmis un mesaj din spatele gratiilor, prin intermediul avocatului sau. “S-a pozitionat, a inteles ceea ce s-a intamplat si il citez textual: de provocare i-a fost frica, de provocare n-a scapat. De asemenea, transmite faptul ca el nu este un DERBEDEU”, a spus avocatul edilului, Viorel Mocanu, citat de postul Romania Tv.

SORIN OPRESCU are luni sansa de a iesi din arest, deoarece atunci i se judeca contestarea ARESTARII PREVENTIVE la Curtea de Apel Bucuresti (CAB). Unul dintre judecatorii care ii analizeaza cererea este Camelia Bogdan, magistratul care l-a trimis dupa gratii pe Dan Voiculescu, printre altii.

CITESTE SI: DE CE A FOST ARESTAT SORIN OPRESCU – MOTIVAREA JUDECATORILOR

SORIN OPRESCU se afla in arestul Politiei Capitalei, dupa ce magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis, pe 6 septembrie, ARESTAREA sa PREVENTIVA pentru 30 de zile.

SORIN OPRESCU fusese retinut pentru 24 de ore, dupa ce ar fi primit 25.000 de euro spaga. Primarul Capitalei este cercetat acum pentru luare de mita, fiind acuzat ca percepea 10% comision din valoarea contractelor pe care le incheiau anumite firme cu institutii din subordinea municipalitatii.

CITESTE SI: HALUCINANT: SILE CAMATARU A FOST PUS SA-L INTIMIDEZE PE SORIN OPRESCU IN AREST

Sursa foto: gandul