SORIN OPRESCU afla marti daca va fi ELIBERAT DIN AREST

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru marti luarea unei decizii pe cererea primarului suspendat al Capitalei, SORIN OPRESCU, de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai usoara, arestul la domiciliu sau controlul judiciar, in dosarul in care este acuzat de LUARE DE MITA, relateaza Agerpres.

Curtea de Apel Bucuresti a judecat luni o contestatie a lui Sorin Oprescu fata de decizia Tribunalului Bucuresti din 25 septembrie prin care i s-a respins cererea de inlocuire a arestului preventiv.

Sedinta de judecata nu a fost publica, iar avocatii lui Oprescu au evitat sa dea declaratii presei, ei parasind sediul Curtii de Apel pe o iesire laterala.

CITESTE SI: AMBASADA FRANTEI: Daca OPRESCU va fi CONDAMNAT, i se va retrage distinctia LEGIUNEA DE ONOARE

Oprescu a fost ARESTAT PREVENTIV pe 7 septembrie, iar de atunci s-a confruntat cu mai multe PROBLEME MEDICALE, el fiind internat patru zile la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a fost supus unor investigatii amanuntite.

Potrivit DNA, in perioada 2013 — 2015, un grup bine organizat, la care a aderat si Sorin Oprescu, a infiintat in administratia locala din municipiul Bucuresti un sistem prin care operatorii economici care doreau sa primeasca anumite contracte din partea institutiilor publice aflate in subordinea primarului trebuiau sa remita o parte din profitul brut realizat din executia acelora, cu titlu de mita, unor factori de decizie din cadrul aparatului primarului.

Sursa foto: Realitatea