SORIN OPRESCU ar putea fi mutat la o alta CLINICA MEDICALA

SORIN OPRESCU, primarul general suspendat, ar putea fi mutat, luni, de la Institutul de Diabet la policlinica in care i se va face PET/CT-ul, tomografia necesara pentru depistarea cancerului, informeaza postul B1 TV.

Medicii de la Institutul National de Diabet au reusit sa-i stabilizeze glicemia lui SORIN OPRESCU pentru a i se putea face investigatia pe care a solicitat-o, dupa ce, in urma analizelor de la Spitalul Universitar, a aflat ca are o pata pe plaman.

CITESTE SI: OPRESCU SE SIMTE MAI BINE. MEDICII I-AU STABILIZAT GLICEMIA SI A AJUNS LA 4 DOZE DE INSULINA PE ZI

Dupa ce i se va face investigatia medicala, SORIN OPRESCU va mai sta probabil cateva ore in spital. Cert este ca doar medicii vor putea stabili daca si cand acesta va fi mutat inapoi in arest.

In paralel, avocatii lui SORIN OPRESCU au declarat ca vor face o noua solicitare de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai putin dura tocmai pentru ca starea de sanatate a primarului general suspendat se agraveaza de la o zi la alta.

CITESTE SI: SORIN OPRESCU RAMANE IN AREST PREVENTIV. CURTEA DE APEL BUCURESTI A RESPINS CONTESTATIA

SORIN OPRESCU este ARESTAT PREVENTIV intr-un dosar instrumentat de procurorii DNA si, in care, este acuzat de LUARE de MITA.

Sursa foto: jurnalul