SORIN OPRESCU este AUDIAT la DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE. UPDATE

SORIN OPRESCU,  primarul general al Capitalei, s-a prezentat vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) acolo unde va fi audiat ca MARTOR in dosarul privind RETROCEDARILE ILEGALE.

UPDATE 14.00: ”Este tocmai in cercetare pentru ca pamantul respectiv nu are nicio forma de intabulare, nu se face dovada proprietatii Municipiului, pe cale de consecinta urmeaza un prejudiciu. E caz in cercetare. URMARIREA PENALA a inceput inca din anul 2007 din timpul mandatului domnului VIDEANU”, a spus SORIN OPRESCU la iesirea din sediul DNA.

Primarul general al Capitalei, SORIN OPRESCU, s-a prezentat vineri la sediul DNA, pentru a fi audiat in calitate de martor privind restituirea ilegala a unui teren din Bucuresti, in care este cercetat ANDREI CRECI, fost sef de serviciu in Directia Juridica a Primariei Capitalei.

CITESTE SI: Fostul viceprimar al Capitalei, Marcel Nicolaescu, AUDIAT la DNA intr-un dosar de RETROCEDARI ILEGALE 

In acest dosar a fost audiat vineri si fostul viceprimar al Capitalei MARCEL NICOLAESCU. ANDREI CRECI, fost sef de serviciu in Directia Juridica a Primariei Capitalei, este cercetat sub control judiciar de procurorii anticoruptie, dupa ce ar fi propus, in mod nelegal, restituirea unui teren din Bucuresti, evaluat la peste 3,3 milioane de euro.

Alaturi de acesta este cercetata, sub control judiciar, o alta fosta sefa de serviciu din aceeasi directie, Catia-Valentina Falan, suspectata ca l-a favorizat pe ANDREI CRECI. Ulterior, ANDREI CRECI ar fi incercat sa inlaturare urmarile faptei penale savarsite, astfel incat sa impiedice urmarirea penala si tragerea la raspundere penala si civila, impreuna cu celelalte persoane cercetate.

CITESTE SI: ANDREI CRECI, fost sef in Primaria Capitalei, este cercetat de procurorii DNA 

Astfel, CRECI ar fi redactat personal un document, semnat de primarul general al Municipiului Bucuresti, la solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), au precizat procurorii.

Sursa foto: realitatea.net