SORIN OPRESCU ii roaga pe judecatori sa-i permita sa-si vada IUBITA: Cineva trebuie sa aiba grija de mine!

SORIN OPRESCU s-a prezentat, vineri, in jurul orei 9.00, la Curtea de Apel Bucuresti (CAB) pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de LUARE de MITA, informeaza postul Romania TvSORIN OPRESCU a fost supus, miercuri, unei noi interventii chirurgicale. Medicii de la Institutul “Marius Nasta” din Capitala i-au extirpat nodulul descoperit la unul dintre plamani.

SORIN OPRESCU le-a spus jurnalistilor ca a depus o cerere pentru a i se ridica interdictia de a lua legatura cu iubita lui pentru ca are nevoie ca cineva sa aiba grija de el. “Este vorba de a avea pe cineva care sa aiba grija de mine. In situatia asta, va dati seama, daca vreau sa ma duc sa cumpar o paine, trebuie sa cer voie”, a spus SORIN OPRESCU.

CITESTE SI: SORIN OPRESCU A FOST OPERAT LA INSTITUTUL “MARIUS NASTA”

SORIN OPRESCU a fost ARESTAT PREVENTIV in data de 7 septembrie, dupa care judecatorii au decis in data de 29 octombrie ca el sa fie plasat in AREST la DOMICILIU. Pe durata arestului la domiciliu, SORIN OPRESCU are mai multe obligatii, printre care si aceea de a nu parasi imobilul unde locuieste fara permisiunea magistratilor.

Potrivit DNA, in perioada 2013 – 2015, un grup bine organizat, la care a aderat si SORIN OPRESCU, a infiintat in administratia locala din municipiul Bucuresti un sistem prin care operatorii economici care doreau sa primeasca anumite contracte din partea institutiilor publice aflate in subordinea primarului trebuiau sa remita o parte din profitul brut realizat din executia acelora, cu titlu de mita, unor factori de decizie din institutie.

Sursa foto: gandul