SORIN OPRESCU: La pasajul PIATA PRESEI LIBERE se lucreaza INTENS

Primarul general al Capitalei, SORIN OPRESCU, a declarat luni ca se lucreaza INTENS la pasajul PIATA PRESEI LIBERE, la devierea retelelor si largiri de strada.

“Lucrarile continua pe etape, astfel incat sa se mentina fluenta traficului. Imi cer scuze pentru inconveniente, dar profitam de vacanta ca sa finalizam lucrari importante pentru Bucuresti”, a scris Oprescu pe Facebook.

El a precizat ca s-au finalizat peretii mulati si zidurile de sprijin ale pasajului pe zona dinspre Fantana Miorita si se lucreaza la realizarea sectiunii corespunzatoare dalei de acoperire. Totodata, au fost finalizati peretii mulati in zona din centrul intersectiei si la statia de pompare a apelor uzate.

Potrivit lui Oprescu, s-a largit drumul pe b-dul Expozitiei, a fost finalizata devierea retelelor de gaze si au fost realizati in proportie de 60 la suta peretii mulati pe directia b-dul Expozitiei.

Citeste si: Lucrarile la PASAJUL SUBTERAN de la PIATA SUDULUI incep in aceasta saptamana

De asemenea, se lucreaza la peretii mulati pe zona dinspre soseaua Kiseleff si la realizarea retelelor electrice, apa si canal.

“La inceputul lunii septembrie traficul pe zonele aflate in lucru urmeaza sa fie deviat si se va lucra in zonele aflate acum sub circulatie pentru intregirea structurii pasajului”, a anuntat edilul general.

Citeste si: LUCRARI DE AMPLOARE in aceasta vara in Bucuresti. Oprescu isi cere SCUZE pentru DISCONFORT

Pasajul este amplasat la intersectia a patru artere cu trafic ridicat — sos. Bucuresti-Ploiesti, sos. Kisseleff, bd. Marasti si bd. Poligrafiei. Aceasta intersectie este traversata de volume mari de trafic (aproximativ 12.000 de vehicule pe ora), iar circulatia este greoaie, cu numeroase abuteiaje.

Pasajul va fi realizat doar pe un singur sens, cel de intrare in Bucuresti de pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, avand doua iesiri — una pe bulevardul Kiseleff si alta pe bulevardul Marasti.

Lungimea aproximativa a pasajului este de 700 de metri.

Sursa foto: facebook.com