SORIN OPRESCU: Lucrarile de la PASAJUL PIATA MUNCII vor fi terminate pana la sfarsitul acestui an

Lucrarile de reabilitare de la PASAJUL subteran de la PIATA MUNCII vor fi terminate pana la sfarsitul acestui an, a declarat marti primarul general al Capitalei, SORIN OPRESCU.

“Am bagat viteza in baietii aia si sper sa inchidem. Am auzit ca sunt foarte darnici la suflet si mai dau cate o saptamana – doua saptamani ca termen. Lucrarea este de sase ani, trei ani am stat sa refacem proiectele pe care le-am gasit facute, cu lucrarea inceputa. Acolo s-au facut o serie intreaga de relocari de utilitati, a fost infernal. Important este ca se termina la sfarsitul anului. Nu am avut ce penalizari sa ii dau constructorului. In ultimii doi ani si-a luat-o pe coaja de vreo doua ori. Nu mai stiu cat, dar stiu ca a fost pentru intarzieri, ca nu pot sa stau sa ma rog de toata lumea sa faca ce au de facut”, a spus Oprescu.

Citeste si: PASAJUL MIHAI BRAVU, deschis integral CIRCULATIEI

Reabilitarea pasajului subteran de la Piata Muncii costa aproximativ 90 de milioane de lei. Pretul initial a fost de aproximativ 40 de milioane de lei, insa valoarea a fost majorata de mai multe ori in ultimii sase ani.

Citeste si: SORIN OPRESCU: PASAJUL subteran de la PIATA PRESEI ar putea fi finalizat la PRIMAVARA

Reabilitarea PASAJULUI de la PIATA MUNCII trebuia terminata la inceputul anului 2012.

Sursa foto: romaniatv.net