SORIN OPRESCU: Lucrarile la PASAJUL subteran de la PIATA PRESEI ar putea fi gata in luna MARTIE

Primarul general al Capitalei, SORIN OPRESCU, a declarat miercuri ca lucrarile la PASAJUL rutier subteran de la Piata Presei Libere ar putea fi finalizate in luna martie a anului viitor.

“In martie, sper sa se termine si pasajul de la Piata Scanteii”, a afirmat Oprescu, cu prilejul unei vizite efectuate pe santierul de la pasajul Mihai Bravu.

Totodata, Oprescu a anuntat ca lucrarile la Piata Charles de Gaulle vor fi terminate in cateva zile. “Se lucreaza si noaptea, deci este o chestiune de zile sa plecam de acolo cu piata rezolvata”, a spus Oprescu.

Citeste si: Cel de-al doilea pod al PASAJULUI MIHAI BRAVU ar putea fi deschis circulatiei peste aproximativ o luna

De asemenea, primarul general al Capitalei el si-a exprimat speranta ca lucrarile la pasajul Muncii vor fi finalizate cat de curand. Oprescu a mai spus ca lucrarile in zona Pantelimon vor dura, dupa cum este programat, inca 24 luni. “Eu sper sa tragem termenul mai incoace, pentru ca sunt zone unde vor veni statiile de metrou si acolo vom face o facilitate, nu stiu cum sa ii spun altfel, adica nu ne apucam sa sapam, sa asfaltam complet, sa facem structura pentru ca sa o sparga cei de la metrou peste un an de zile”, a declarat SORIN OPRESCU.

Citeste si: SORIN OPRESCU, despre preluarea ELCEN: Nu ne casatorim cu o FATA MARE

Pe de alta parte, el a spus ca in cazul lucrarilor de la Piata Sudului se inregistreaza o intarziere de doua saptamani pentru ca au fost o serie intreaga de discutii legate de proiectul cu detaliile tehnice.

Sursa foto: b365.ro