SORIN OPRESCU nu este strain de neregulile de la NATIONAL ARENA. Apare si numele firmei de pirotehnie implicata la COLECTIV

Matrapazlacurile facute de SORIN OPRESCU, primarul suspendat al Capitalei dupa ce a fost arestat pentru LUARE de MITA, continua sa iasa la iveala si dupa masurile luate de autoritati in urma TRAGEDIEI de la CLUBUL COLECTIV .

Astfel, municipalitatea a decis sa inchida NATIONAL ARENA, dupa ce sute de mii de oameni au fost pusi in pericol de edilii inconstienti ai Capitalei. Este vorba despre cai de acces prost construite, lifturi care nu merg la destinatia comandata si materiale neadecvate folosite la construirea celui mai mare stadion din Romania, informeaza jurnalistii de la Cetateanul.

Stadionul NATIONAL ARENA, care a gazduit zeci de evenimente si la care au participat sute de mii de oameni, nu are aviz de functionare de la pompieri. Cu alte cuvinte, este departe de a fi sigur in cazul producerii unui incendiu.

„Exista o problema de comunicare intre subsol si accesul la suprafata. La fel este situatia in ceea ce priveste parcarea si accesul la suprafata”, au explicat surse din Primaria Capitalei pentru cetateanulnet.

CITESTE SI: LEGATURA DINTRE SORIN OPRESCU SI RANITII DE LA COLECTIV CARE MOR PE CAPETE LA SPITALUL FLOREASCA

La finala Cupei Romaniei din 2014, dintre Steaua si Astra, spectacolul pentru sponsorul Timisoreana l-a facut firma de marketing sportiv SEG. Aceasta i-a angajat pe cei de la GOLDEN IDEAS FIREWORKS ARTISTS  pentru un spectacol pirotehnic. GOLDEN IDEAS FIREWORKS ARTISTS  este una si aceeeasi firma care a organizat show-ul fatal de la CLUBUL COLECTIV, in urma careia patronii DANIELA si CRISTIAN NITA sunt astazi ARESTATI PREVENTIV!!!!

In total, pe NATIONAL ARENA care nu a fost autorizat de pompieri au avut loc nu mai putin de 128 de evenimente la care au participat sute de persoane. La unele s-au folosit si foc de artificii, chiar si cu acoperisul inchis.

Inaugurat cu mare fast, in anul 2011, de catre edilul-sef suspendat al Bucurestilor, SORIN OPRESCU, primul meci (Romania – Franta = 0-0) a fost un fiasco, din cauza gazonului impracticabil, iar Romania s-a facut de ras atunci in Europa. Nu doar gazonul are probleme; aceeasi firma, pe aceeasi bani, a construit in Romania un stadion asemanator cu cel din Frankfurt, dar la o calitate net inferioara. Cu 126 de milioane de euro, primarul lor a facut stadionul, iar cu alte 45 de milioane – infrastructura de transport care deserveste stadionul. La noi, doar NATIONAL ARENA a costat 240 de milioane de euro si arata asa cum stiti.

CITESTE SI: TRAGEDIA DE LA COLECTIV: CONDUCEREA FIRMEI DE ARTIFICII, INTERCEPTATA CAND DISTRUGEA PROBE – REFERAT

Numai acoperisul, terasa VIP si chioscurile exterioare sunt la fel ca la nemti. Celelalte finisaje sunt de slaba calitate. Betonul folosit de ei este acoperit cu vopsea de buna calitate. La noi, daca versi un pahar de suc, ramane patat. Constructia NATIONAL ARENA a costat 240 de milioane de euro, in timp ce realizarea Commerzbank Arena din Frankfurt (stadionul identic cu cel de la Bucuresti si construit de acelasi concern Max Bogl, in 2005) a costat doar 126 de milioane de euro.

Risipa nebuna de bani care s-a facut pentru stadionul de la Bucuresti poarta semnatura primarului suspendat, SORIN OPRESCU.

Sursa text: cetateanulnet