SORIN OPRESCU s-a intors OFICIAL la SERVICIU: Am mai OPERAT in week-end, in SECRET

SORIN OPRESCU, primarul suspendat al Capitalei, a scapat de arestul la domiciliu in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie si s-a intors la munca, luni dimineata, mai exact la SPITALUL UNIVERSITAR, unde lucrase inainte de a fi ales primar.

SORIN OPRESCU a precizat ca scapa de reatestare pentru ca in ultimii ani, si-a pastrat calitatea de profesor universitar si chiar a fost membru in Senatul Universitatii de Medicina si Farmacie.

Luni dimineata, cand a venit la Spitalul Universitar, SORIN OPRESCU le-a dezvaluit jurnalistilor ca a continuat sa opereze si in timpul in care a fost primar general. “Cand am stat la primarie am mai si operat, dar de frica voastra… Nu in secret, am facut-o sambata, duminica”, le-a dezvaluit SORIN OPRESCU jurnalistilor, reamintind totodata ca este si “sef de clinica”.

CITESTE SI: SORIN OPRESCU SI-A RELUAT ACTIVITATEA LA SPITALUL UNIVERSITAR

Intrebat cum a fost primit de colegii de la Spitalul Universitar, SORIN OPRESCU a raspuns: “Normal, bine”. De asemenea, intrebat daca le multumeste colegilor, SORIN OPRESCU a raspuns afirmativ si a adaugat: “Le multumesc alora care nu ma mai suna ca nu mai pot sa le dau nimic”.

In data de 18 ianuarie, Curtea de Apel Bucuresti i-a admis lui SORIN OPRESCU cererea de inlocuire a arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar, in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si constituire a unui grup infractional organizat.

Sursa foto: realitatea